Activiteit Vrouwen voor Vrouwen - integreren van anderstalige vrouwen in de gemeente Bergen

Initiatief Vrouwen voor Vrouwen

Vrouwen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Gilde Bergen met als hoofddoel het integreren van anderstalige vrouwen in de gemeente Bergen. De bibliotheek is de centrale ontmoetingsplek voor geïnteresseerde vrouwen. In samenspraak met de deelnemers worden er activiteiten gepland op het gebied van sport, muziek, creativiteit en koken.

Loop gerust eens binnen op een woensdagmorgen tussen 10 en 12 uur voor een kopje koffie en een praatje. Voor meer informatie kunt u bellen met Aicha 06 - 22 190 148 of Hermien 06 - 16 730 440.

Pillars of Freedom

Op donderdag 9 november 2017 om 17.30 uur wordt er bij het gemeentehuis in Bergen een 'vrijheidszuil' geplaatst. Deze is onderdeel van een internationaal project om het belang van vrijheid te benadrukken. Vrouwen voor Vrouwen en TaalMaatjes leverden bijdraggen die op deze zuil zijn aangebracht. Dit heeft geresulteerd in een aantal prachtige schilderingen. Ook zal er door hen een kleine 'openingsact' opgevoerd worden.Iedereen is hierbij van harte welkom!


 Pillars of Freedom

Pillars of Freedom is een internationaal Kunstprojekt met thema vrijheid initieerd door Alfred Mevissen. kijk op de site www.pillars-of-freedom.com voor meer informatie.